Біткоїн "в законі": українські фінансові регулятори планують визнати криптовалюту

14.08.2018 16:07 0

Біткоїн

Українські фінансові регулятори планують визнати криптовалюту фінансовими інструментами такими як акції, облігації, векселі тощо.
Про це пвідомляє daily-news.com.ua з посиланням на Голову Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) Тимура Хромаєва.
"Криптоодиниці - це, швидше за все, фінансові інструменти, вони не є засобом платежу. Вони є засобом обліку та накопичення. Це більше схоже на акцію, облігацію, вексель. Ми плануємо законодавчо визнати криптовалюти фінансовими активами і дозволити людям інвестувати і використовувати ці фінансові інструменти", - повідомив Хромаєв.
Як зазначив він, такої позиції по криптовалюті дотримуються не тільки в Україні - Швейцарія, Мальта, Гібралтар і інші країни Європи стають на шлях законодавчого визнання і впровадження регуляторної бази по криптовалюті.
Читайте також: Тіньовий ринок хліба в Україні оцінюється в 60%
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать надежный хостинг Где искать деньги на развитие бизнеса Основа работы кондиционеров SPLIT и портативных Большой выбор кроватей Преимущества и правила установки автоматических ворот

Последние новости