60 науковців на таємній нараді SpaceX вирішували, як вижити на Марсі

14.08.2018 15:07 0

60 науковців на таємній нараді SpaceX вирішували, як вижити на Марсі

Близько 60 науковців зібрала компанія SpaceX для обговорення колонізації Марса. Вчених попросили не розголошувати інформацію про участь у семінарі.
Як пише daily-news.com.ua, основні питання наради - конструкція та можливості ракети BFR і технології, що дозволять створити цілком автономну колонію на Червоній планеті.
"У нас вже є технологія збирання ракет і наземних транспортних засобів на Марсі. Головною перешкодою є людський фактор. Якщо ви дійсно збираєтеся відправити людей на Марс, ви повинні годувати їх, зберігати їх здоров'я і будувати місця для їх існування", - сказав Маршалл Портерфілд , колишній співробітник NASA.
Науковцям запропонували провести дискусію щодо основних моментів реалізації програми. У SpaceX такі зустрічі планують зробити регулярними. Це дасть можливість напрацювати стратегію виживання людини у позаземному просторі.
Читайте також: На грецькому острові шукають няню для 55-х котів
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все для вашей свадьбы Ассортимент компьютерных мышек Что стоит учесть при лечении рака в Турции? Продукция для планирования и саморазвития Где стоит купить современный iPhone 12

Последние новости