Фонд держмайна виставив на аукціон 147 об’єктів малої приватизації

11.08.2018 19:16 0

Фонд держмайна виставив на аукціон 147 об’єктів малої приватизації

Фонд держмайна України оголосив аукціони для приватизації 147 малих об’єктів. Про це у Facebook 10 серпня повідомив виконувач обов’язків голови ФДМ Віталій Трубаров, пише daily-news.com.ua
За його словами, стартова вартість цих об’єктів – майже 70 млн грн, перший аукціон планують провести 30 серпня.
“Першим лотом малої приватизації буде державний пакет акцій акціонерного товариства “Укрпапірпром” зі стартовою ціною 12,3 млн грн”, – написав Трубаров. Він додав, що до кінця року ФДМ планує виставити на продаж ще 750 об’єктів малої приватизації.
У квітні 2017 року прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд має намір продати 3,5 тис. державних підприємств.
7 березня 2018 року в Україні набув чинності новий закон про приватизацію. Документ передбачає розподіл об’єктів роздержавлення на дві групи – об’єкти великої і малої приватизації.
Перші підлягають продажу на аукціоні, умови якого встановлює Кабінет Міністрів. У держбюджеті-2018 доходи від приватизації передбачено на рівні 21,3 млрд грн.
Читайте також: Укрзалізниця: потяги та вагони зношені більше ніж на 90%
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Самые надежные игровые аппараты Качественные копии часов известного бренда Emporio Armani Как покупать продукты из Европы дешевле отечественных? Rusaniv Residence – место баланса на Русановке Именной плюшевый плед для новорожденных - прекрасный и полезный подарок

Последние новости