В Одесі колишній чоловік жінки-поліцейської хотів підірвати її гранатою

08.08.2018 19:10 0

В Одесі колишній чоловік жінки-поліцейської хотів підірвати її гранатою

Нехтуючи безпекою десятків людей, 31-річний житель Одещини вирішив розібратися з колишньою дружиною за допомогою гранати.
Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області.
Співробітниця одного з обласних відділів поліції повідомила, що протягом тривалого часу колишній чоловік переслідує її, погрожуючи розправою їй, її сім'ї і дітям.
"Відпрацьовуючи отриману інформацію, поліцейські з'ясували, що людина не просто мучить колишню дружину, а й виношує намір перейти від словесних погроз до реальних дій. Дізнавшись, що жінка збирається у справах в Одесу, він вирішив влаштувати їй в прямому сенсі вибухову зустріч. Для розправи зловмисник вибрав людне місце біля залізничного вокзалу і закладів громадського харчування ", - йдеться в повідомленні.
Близько сьомої години вечора на вулиці Пантелеймонівській правоохоронці затримали озброєного гранатою чоловіка і вилучили у нього вибухонебезпечний предмет.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Крім того, вирішується питання про внесення відомостей в ЕРДР ще й за статтями 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця і), 14 (підготовка до злочину) і 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. З ним проводяться невідкладні слідчі дії.
Читайте також: Витік азоту на Дніпропетровщині: чи є небезпека людям. Фото. Відео
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Секреты выгодной покупки квартиры через застройщика Женские пальто Стелла Поларе – спешите обновить свой гардероб Програма для магазину Британское образование Step up в Одессе Наматрацники для вашого матрацу

Последние новости