На Хмельниччині в результаті вибуху постраждав підліток

03.08.2018 18:09 1

На Хмельниччині в результаті вибуху постраждав підліток

Підліток приїхав в гості до батька, який повернувся із зони АТО
Сьогодні, 3 серпня, в місті Старокостянтинів (Хмельницька область) в результаті вибуху в житловому будинку постраждала дитина. Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.
Як наголошується, інцидент стався вранці. Хлопець приїхав в гості до батька, який повернувся із зони АТО. Сусіди почули звук, схожий на вибух, а потім побачили підлітка, який вибіг на подвір'я і просив викликати швидку допомогу.
"За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби ГУНП в Хмельницькій області, в руках школяра вибухнув детонатор УЗРГМ (універсальний запал ручної гранати модифікований)", - йдеться в повідомленні.
У хлопця травмована рука. На місці події продовжують працювати співробітники поліції. Також правоохоронці встановлюють місце перебування батька, якого на момент трагедії будинку не було.
Також читайте, у мережі з'явилися фото пляжів материкової України і в Криму
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Химчистка ковровых покрытий Сучасні срібні прикраси Лечение наркозависимости — анонимно и качественно На что влияет вольтаж насоса для дизельного топлива Студія дизайну інтер’єру NewDesign

Последние новости