Віднині Instagram і Facebook будуть контролювати час який люди проводять в соцмережах

03.08.2018 11:48 0

Віднині Instagram і Facebook будуть контролювати час який люди проводять в соцмережах

Соціальні мережі Facebook і Instagram запустили функцію, яка дозволить користувачам перевірити, скільки часу вони проводять за читанням новин в соцмережах і встановити персональний ліміт на відвідування, повідомляє daily-news.com.ua.
Крім того, користувачі зможуть на деякий час вимкнути сповіщення і від Facebook і від Instagram.
Facebook провів кілька експериментів, спрямованих на те, щоб перевірити шкоду від надмірного користування соціальними мережами. Зокрема, студентів Мічиганського університету попросили протягом 20 хвилин читати стрічку новин в Facebook. До кінця дня їхНій настрій “був гіршим”, ніж у тих, хто публікував новини і спілкувався з друзями в месенджері.
Варто зазначити, що деякі експерти вважають подібні заходи правильними, але недостатніми. “Не сказав би, що це радикальні зміни, які дійсно здатні щось змінити в тому, як люди користуються Facebook і Instagram. Це спосіб утримати баланс між бажанням змусити користувачів проводити якомога більше часу в Facebook і необхідністю нести відповідальність за тих, кому постійні повідомлення здаються тривожними або надокучливими “, – заявив Грант Бланк з Оксфордського інституту інтернету.
Читайте також: Стало відомо де проводить свою відпустку міністр МВС
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Размещение в лучшей гостинице "Джинтама-Бриз" Широкий выбор женских сумок Качественная печать полиграфической продукции Где приобрести цветные контактные линзы по выгодной цене? Бюро переводов в Киеве

Последние новости