Я тебе породив, я тебе і вб'ю: на Сумщині стався жахливий злочин

02.08.2018 9:27 3

Я тебе породив, я тебе і вб'ю: на Сумщині стався жахливий злочин

На Сумщині затримано чоловіка за підозрою у вбивстві сина
Про це повідомили daily-news.com.ua в прес-службі прокуратури Сумської області.
Конотопською місцевою прокуратурою 63-річного чоловіка повідомлено про підозру в умисному вбивстві власного 38-річного сина. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині) КК України. Наразі підозрюваного співробітники поліції затримали в порядку ст. 208 КПК України, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.
Трагедія сталась 29 липня 2018 року близько 10 год. в м. Конотоп. Потерпілий проживав разом із батьками. При цьому ніде не працюючий молодик неодноразово попадав у поле зору правоохоронців, перебував на обліку в наркологічному диспансері та вів аморальний спосіб життя. Більш того, він систематично викрадав у батьків цінні речі та кошти. Цього разу батько виявив зникнення 300 грн. Вочевидь, це стало останньою краплею, він схопив кухонний ніж, лезом якого наніс сину два удари в область шиї ліворуч. Закривавлений молодик впав без ознак життя.
«Чоловік зателефонував знайомій та попросив передати дружині, щоб та готувалась до поховання сина. Сам пішов у магазин, купив пляшку горілки, випив і ліг спати. Після його затримання знайома передала в поліцію записку, яку чоловік їй залишив за декілька днів до трагедії. Зі змісту записки зрозуміло, як батько переживав за ситуацію, що склалась у його родині. Не бачачи виходу, він планував вкоротити собі віку, однак життям поплатився син. Підозрюваному ж за скоєне загрожує до 15 років позбавлення волі», – розповів керівник конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач.
Читайте також: Розстріляний табір миротворців у Конго, яка доля українських військових
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Крупнейшая риэлтерская компания Покровска и Мирнограда Отличные аккумуляторы для ноутбуков по оптимальной цене Горелки для отдыха на природе Переваги покупки однокімнатної квартири Как выбрать надежный хостинг

Последние новости