Десятки населених пунктів без світла: непогода крокує Україною

01.08.2018 13:06 0

Десятки населених пунктів без світла: непогода крокує Україною

На території Львівської області без електропостачання станом на 1 серпня залишилось 60 населених пункти.
Як повідомляє daily-news.com.ua відповідну інформацію оприлюднили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.
Окрім того, 31 липня на «Гарячій лінії Львівської області» було зафіксовано 157 звернень від громадян, які стосувались точкових відключень електроенергії. Станом на сьогодні завершено роботи лише за 41 зверненням. Натомість не вирішеними залишаються 116 звернень.
Внаслідок аварійного відключення електропостачання через погодні умови на Території Львівської області станом на 6 годину ранку 1 серпня без світла залишились 60 населених пункти у різних районах Львівської області. З них у 41 селі електрика повністю відсутня, а у 19 – частково.
Окрім того 31 липня наслідки негоди ліквідовувало загалом 34 бригади приватного акціонерного товариства «Львівобленерго», було залучено 125 осіб та 36 одиниць техніки
Відновлювати подачу електроенергії дана установа продовжить і сьогодні.
Нагадаємо, що на Київщині масове отруєння : десятки потерпілих
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SEO оптимизация сайта — 4 явных аргумента в пользу украинской студии «Site Ok» Займы денег через интернет Обход блокировки с помощью зеркала Ggbet Выкуп любых автомобилей, в том числе и после ДТП Где заказать оборудование для шведского стола?

Последние новости