На Київського Патріарха готувався замах

28.07.2018 9:24 0

[img]https://imgclf.112.ua/original/2018/01/23/330522.jpg?timestamp=1516728913[/img]
Церква повідомила, що під час затримання правоохоронними органами позаштатний єпископ Севастіан (Возняк) визнав свою участь у замаху.
Позаштатний єпископ УПЦ Київського патріархату Севастіян (в миру Возняк Михайло Ярославович) готувався до скоєння замаху на Патріарха Київського Філарета. Про повідомили в УПЦ КП.
"Єпископ Севастіан (Возняк) разом зі своїм сином увечері в неприйомні час в світському одязі увійшов в резиденцію Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета та мав намір потрапити в особисті покої Предстоятеля, який в цей момент вечеряв в трапезній. почувши, що хтось пройшов по коридору, з дверей кухні вийшла економ Патріархії черниця Варвара, на яку зазначений єпископ Севастіан (Возняк) відразу напав, направивши їй в обличчя сльозогінний газ з заздалегідь приготованого балончика. Після цього батько і син зникли з ме ста злочину", - йдеться в повідомленні.
Церква поінформувала, що під час затримання правоохоронними органами позаштатний єпископ Севастіан (Возняк) визнав свою участь у вказаних подіях, пояснивши свій вчинок спробою потрапити до Патріарха на прийом.
"Якщо ж хто з кліру, або ченці, виявляться пов'язаними клятвою один з одним, або будуть лагодити підступи проти єпископів, своїх співучасники, нехай повністю будуть позбавлені свого ступеня", інших правил зазначеного змісту - заштатного єпископа Севастіана (в миру Возняка Михайла Ярославовича) позбавити священного сану ", - йдеться в повідомленні.
17 березня 2008 р Михайло Возняк був звільнений від управління Чернігівською єпархією. Мотивом звільнення він вказав "особисті причини".
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бензиновый генератор Hyundai HHY 7000FE Финская сауна «Вавилон» - прекрасный отдых в компании друзей Профессиональный теннисный инвентарь Head Безболісна епіляція небажаного волосся Качественное продвижение вашего сайта

Последние новости