Враження Ігоря Сподіна про маленьке місто у Чехії

Враження Ігоря Сподіна про маленьке місто у Чехії

Для того щоб стати центром туризму і залучати мільйони різних людей з усього світу, зовсім не обов'язково бути великим містом. Маленьке європейське містечко Ческі-Крумлов подарувало просто масу вражень мандрівникові Ігорю Сподіну. Багато хто вважає, що невеликому місту досить складно виживати в наш прогресивний час, однак розвиватися і залучати безліч туристів в Європі можна за рахунок колориту, культурних пам'яток, спадщини і так далі. Сподін Ігор був просто в захваті від свого візиту в місто Ческі-Крумлов, більш докладно про його враження ви зможете дізнатися за вищезазначеним посиланням. Невелике містечко розташоване по обидва боки річки Влатви і вже з перших же секунд заворожує неймовірними краєвидами. Найголовнішою пам'яткою цього міста є Крумловський замок, який був побудований ще в чотирнадцятому столітті.

Розмах в десять гектарів вражає і зачаровує, адже це практично найбільший замок у всій Чехії, після Празького Граду. Тут об'єднуються три стилю архітектури, куди входить: готика, ренесанс і бароко. Усередині даної споруди можна подивитися на театр сімнадцятого століття, який зберігся в практично первозданному вигляді. Тут є різні декорації, тодішнє обладнання, сцени і так далі. Окрему увагу заслуговує триповерховий перехід, який і з'єднує театр, замок і красивий сад. Зрозуміло, це не єдине місце, де побував Ігор Сподін, адже місто просто рясніє різними місцями, які повинен відвідати кожен турист. Всі люди, які приїдуть до міста, в обов'язковому порядку повинні відвідати одне з найрідкісніших споруд у всьому світі.

Саме тут розташований надзвичайний театр з обертовою залою. Хоч це досить свіжа споруда, яка була зведена в середині двадцятого століття, вона все ж заворожує, адже тут глядачі можуть спостерігати за дійством театру, поки зал повільно обертається. Завдяки такій конструкції створюється один простір, де немає поділу на глядачів і акторів. Крім іншого, також тут є музей воскових фігур, міська ратуша, інформаційний центр, а також багато іншого. Повернувшись додому Ігор Сподін вкотре переконався в тому, що, якщо ви відвідаєте тільки кілька великих міст однієї країни, ви не зможете дізнатися про неї всі особливості і історію. Будь яке невелике містечко в глибинці може зберегти в собі неймовірну красу і безліч цікавих таємниць, які просяться розкритися и запалати новими фарбами.

Предыдущая новость

Качественная печать полиграфической продукции Магазин стройматериалов в Одессе с отличными ценами Офисный стол для комфортной работы Новостройки Украины: обоснованный приоритет! Факты о кофе, которых вы не знали

Последние новости