Гончарук прокоментував необхідність земельної реформи

13.11.2019 14:36 6

Гончарук прокоментував необхідність земельної реформи

Прем’єр-міністр України закликав народних депутатів підтримати відкриття ринку землі.
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук назвав причини необхідності відкриття ринку землі. Про своє ставлення до земельної реформи він написав у Facebook, 13 листопада, повідомляє СобКор.
За словами голови уряду, ця реформа відповідає інтересам українців.
«Ми не можемо зробити життя мільйонів громадян, які живуть у селах, краще, якщо нічого не змінювати і не будемо давати можливості людям самостійно розпоряджатися своєю землею. Земельна реформа - це наш виклик!» - відзначив прем’єр.
Він також підкреслив, що дана реформа не є розпродажем української землі. Вона лише дає право українцям самостійно вирішувати долю свого паю: продавати, здавати в оренду, чи працювати на ньому.
Олексій Гончарук також закликав нардепів підтримати відкриття ринку землі.
Нагадаємо, що 13 листопада парламент може в першому читанні розглянути законопроекти про обіг землі.
За словами Гончарука, для створення цих законопроектів були проведені числені консультації і переговори для знайдення оптимального рішення.
Читайте також: У Петрівському завершили перший етап розведення сил
Нагадаємо, що раніше фракція Слуга народу провела засідання за участю президента Володимира Зеленського і прем'єра Олексія Гончарука. Вони обговорювали необхідність скасування мораторію на продаж землі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все строительные материалы для ремонта в Кубе Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym Качественная эксклюзивная мебель по интересным ценам Особливості слухопротезування Джентрификация - как процесс обустройства районов

Последние новости