Джамала вигуляла незвичайне вбрання

06.08.2019 18:45 4

Джамала вигуляла незвичайне вбрання

Українська співачка Джамала вразила мережу незвичайним вбранням і розкрила секрет ідеального образу.
Про це пише СобКор.
Відповідні знімки зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На одному з них вона позувала в чорних широких штанах і майці. Свій образ співачка доповнила прозорою чорною курткою і сандалями. На другому фото Джамала постала в ніжному образі — червоній сукні.
“Сьогодні я можу вдягнути кросівки, спортивні штани і білу футболку. А завтра, виходячи на сцену, одягну блискучі наряди і каблуки. В обох історіях, я відчуваю себе абсолютно гармонійно. Головне не залежати від модного одягу, не ганятися за брендами і не приймати все сліпо з вітрини”, — написала Джамала.
Читайте також: Джамала показала фото з сім’єю
Також вона додала, що в питанні моди все ж намагається дотримуватися декількох правил.
“По-перше, поєднувати не більше трьох кольорів. По-друге, не менш важливо для мене правило, якщо пишний верх, тоді низ повинен бути більш спокійним. Окрім цього, сам час зводить мене з неймовірно творчими фотографами. Вони уміло працюють з різними станами та емоціями, що допомагає завершити образи, як от на цих фото”, — поділилася Джамала.
Зазначимо, що шанувальники прийшли в захват від образів зірки і засипали її компліментами.
Джамала вигуляла незвичайне вбрання
Джамала вигуляла незвичайне вбрання

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какое обручальное кольцо лучше выбрать Собственный дизайн картин на холсте Ландшафтный дизайн: многофункциональный зеленый уголок в своем дворе Фрезерная резка в Киеве от компании TVS Group Гідна старість в пансіонатах мережі «Срібний вік» в Києві

Последние новости