Вакарчук заснував партію і йде на парламентські вибори

16.05.2019 17:48 6

Вакарчук заснував партію і йде на парламентські вибори

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук представив партію "Голос", з якою він піде на парламентські вибори в жовтні 2019 року.
Про це пише СобКор.
Презентація відбувається на Старокиївській горі.
У своєму виступі на оглядовому майданчику біля Історичного музею Вакарчук зазначив, що саме у Верховної ради є можливість запустити в Україні справжні зміни.
Читайте також: У МЗС розповіли, чи будуть спостерігачі від Росії на виборах президента
"У мене для вас хороші новини. Сьогодні ми створюємо нову партію. Партію "Голос". З вашою допомогою я поведу "Голос" на вибори", - сказав Вакарчук.
Серед членів нової партії: Юлія Клименко, екс - заступниця міністра економіки, Ярослав Юрчишин , громадський активіст та екс - голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна, Юрій Соколов, доктор медичних наук, Андрій Шараскін (кіборг "Богема"), актор, режисер та командир роти, яка захищала Донецький аеропорт, Соломія Бобровська, громадська активістка, волонтерка, в.о. голови Одеської ОДА у 2016 - 2017 роках.
Зараз партія перебуває у процесі реєстрації.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Что подарить на день автомобилиста Отопительные панели отличного качества и по доступным ценам в Харькове Купити новобудову в Україні зможе кожен Летние шины по доступным ценам Рекламные плакаты – быстро, качественно и со вкусом

Последние новости