Маленький американець замовив їжу через службу 911: чим все закінчилось

22.04.2019 13:06 6

Маленький американець замовив їжу через службу 911: чим все закінчилось

5-річний хлопчик з Мічигана дуже захотів їжі з «Макдональдсу», але його бабуся спала, тому він вирішив зателефонувати 911 і зробити замовлення.
Про це пише СобКор.
5-річний Айзіа Холл запитав у диспетчера Сари Уберскі, не могли б поліцейські привести йому їжу. Диспетчер відповіла, що ні, але все одно передала прохання правоохоронців.
Поліцейського Дена Паттерсона дуже розсмішила прохання хлопчика, тим більше він якраз проїжджав повз McDonalds і навіть подумав, що все таки міг би купити і привести хлопчикові їжу.
Читайте також: Американець почистив двір від снігу вогнеметом
Паттерсон заїхав до хлопчика додому, щоб перевірити, чи все у нього добре. Але дитина сказав, що бабуся розсердиться, дізнавшись про витівку, тому попросив поліцейського піти.
Пізніше диспетчер, яка прийняла дзвінок, заявила, що дана ситуація - дуже гарне нагадування батькам: «Дуже багато людей, які дозволяють своїм дітям грати на мобільних телефонах, і багато батьків не розуміють, що дитина може зателефонувати і на 911».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Маркетинговый комплекс для лучших продаж Чем аренда квартиры посуточно в Черкассах интереснее для клиента, нежели номер в гостинице? Аренда офисов в Киеве на Подоле Готовь сани осенью, а апартаменты летом Лучший отель Львова – Днестр ждет гостей

Последние новости