«Оскар-2019»: хто отримав найбільше статуеток

26.02.2019 6:49 1

«Оскар-2019»: хто отримав найбільше статуеток

Результати 91-ої премії «Оскар» розлітаються світом. Найбільше цього року поталанило стрічкам «Богемна рапсодія» та «Зелена планета».
Про це пише СобКор.
Фільм режисерів Браяна Сінгера та Декстера Флатчера виборов першість у номінаціях «Найкращого актора», «Найкращого звукомонтажу», «Найкращого монтажу» та «Найкращого зведення звуку».
Оскароносним актором стрічки став Рамі Малек. А «Найкращу жіночу роль» зіграла Олівія Колман із «Фаворитки».
Читайте також: «Оскар-2019» відбудеться без ведучого
«Найкращим фільмом» стала комедійна біографічна драма «Зелена книга», яка виборола перемогу. Вона ж забрала статуетку за «Найкращу чоловічу роль другого плану». Точніше – «Оскар» взяв Махершалалхашбаз Алі. Також не обійшлися без нагороди сценаристи фільму.
Картина «Чорна пантера» взяла статуетки за «Найкращу роботу художника-постановника», «Найкращий дизайн костюмів» та «Найкращу музику до фільму». «Людина-павук: Навколо всесвіту» взяв статуетку як «Найкращий анімаційний повнометражний мультфільм».
Найбільш чарівним моментом вечора стала зовсім не підміна ведучих чи неочікувані переможці. Леді Гага та Бредлі Купер вийшли на сцену, щоб заспівати оскароносну пісню «Shallow» із фільму «Народження зірки».
Варто зазначити, що саме «Shallow» принесла для Леді Гаги перший у її житті «Оскар».


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Польша больше не спешит отказываться от российского газа Все о биржевых котировках по природному газу Именной плюшевый плед для новорожденных - прекрасный и полезный подарок Трудоустройство в Польше с гарантиями Мебельные ручки по отличным ценам

Последние новости