У Києві пес покусав людей у супермаркеті

19.02.2019 1:46 0

У Києві пес покусав людей у супермаркеті

В супермаркеті на Оболоні п'яний киянин нацькував бійцівського пса на покупця через зауваження.
Про це пише СобКор.
Правоохоронці розповідають, що приїхали на виклик в магазин на вулицю Богатирську, на місці з'ясували, що чоловік в стані алкогольного сп'яніння зайшов до приміщення з собакою бійцівської породи, яка була без повідка і намордника.
Постраждалого покупця, з яким розгорівся конфлікт, з численними травмами від укусів госпіталізували, але сутичка не закінчилася. Господаря просили надіти на собаку нашийник і прив'язати його, але той всі вимоги ігнорував.
Читайте також: Кривава трагедія у Харкові: сюжет претендує на голлівудський трилер
Коли ж чоловіка намагалися затримати, він нацькував пса і на патрульного. Стаффордширський тер'єр повалив поліцейського на землю.
Щоб захиститися від агресивного пса, він вистрілив кілька разів у тварину. Пораненого собаку патрульні відвезли до ветеринарної лікарні, але вона померла на операційному столі. А господаря все-таки затримали і відкрили кримінальне провадження за хуліганство.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Запчасти для грузовых автомобилей и тракторов Что стоит учесть при лечении рака в Турции? Уличная мебель от производителя Продмаш: выгоды приобретения Самый популярный сервис проката авто Бильярдный стол б/у - отличное решение для дома и дачи

Последние новости