Легендарний гурт знову приїде в Україну: кого чекати

18.12.2018 0:25 2

Легендарний гурт знову приїде в Україну: кого чекати

Влітку наступного року, з 16 по 18 липня 2019, в Києві в "Sky Family Park" відбудеться традиційний міський фестиваль, який відрізняється своєю неповторною атмосферою, "UPark Festival".
Організатори заходу на своїй офіційній сторінці в Instagram повідомили, що хедлайнерами майбутньої грандіозної події стануть легендарні "30 Seconds To Mars". Про це пише daily-news.com.ua
"На UPark Festival наближається зоряний десант", - підписано фото Джареда і Шеннона Літо. Нагадаємо, раніше третій учасник колективу - гітарист Томіслав Милишевич - заявив про свій відхід.
Організатори також додають, що в наступному році "30 Seconds To Mars" повернуться в Європу, щоб відіграти нову серію лайв - один з них відбудеться в рамках UPark Festival 2019.
Читайте також: Скандальна співачка з Росії їде в Україну
Варто відзначити, що хедлайнерами фесту також стануть каліфорнійські поп-панки "SWMRS", інді-рокери "Nothing But Thieves", британська група "Pale Waves", британський співак Rag'n'Bone Man і знамениті британці "The Prodigy".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Отдых для настоящих мужчин во Львове 6 неоспоримых преимуществ изделий, изготовленных из конопляного полотна или пряжи Тормозной барабан на Камаз отличного качества недорого Элитная продукция для двоих Частые поломки и ремонт часов Apple Watch

Последние новости