Волоські горіхи: що кажуть вчені про їх силу

28.10.2018 4:29 0

Волоські горіхи: що кажуть вчені про їх силу

Вчені радять якомога частіше їсти різноманітні горіхи, які мають масу корисних для здоров’я елементів.
Про це пише СобКор.
Одна жменя в день здатна за короткий час перебудувати імунітет організму для боротьби з онкологією і захворюваннями серцево-судинної системи. Аналогічний ефект має арахіс. Шанхайський інститут онкології та Університет Вандербільта відзначили велику тривалість життя у людей, що додають цей вид горіхів в раціон.
Читайте також: Вчені розказали, чому пити шампанське корисно
Мигдаль містить багато кальцію, марганцю і магнію, знижує апетит при схудненні і пригнічує запальні процеси.
Кешью, які тонізують організм, допомагають при гіпертонії і загальному занепаді сил.
Фісташки підтримують роботу печінки, покращують склад крові, а різновид вітаміну Е, гамма-токоферол, бореться з деякими пухлинами.
Фундук цінується наявністю корисних амінокислот, виводить токсини, підтримує імунітет і знижує ризик цукрового діабету.
Університет ім. Шиллера довів позитивний вплив цих горіхів при раку кишечника.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему торговля продуктами питания посредством blockchain - это будущее? Маракуйя вкусный, ароматный и сочный экзотический фрукт, который может позволить себе каждый Личная охрана – на сайте titan-bezpeka.com.ua Продажа и подбор ДСП Как создать интернет-магазин?

Последние новости