Віднині цукор у "вільному польоті": чого очікувати українцям

20.09.2018 10:46 0

Віднині цукор у

В Україні вступив в силу закон № 2518-VIII про скасування державного регулювання ринку цукру. Повідомляє daily-news.com.ua
Документ визнає таким, що втратив силу закон "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру". Крім того, вилучається згадка про мінімальні ціни на цукровий буряк для виробництва цукру квоти "А" та квоти "В".
Нагадаємо, державне регулювання цукрового ринку в Україні діє з 1999 року. Такі заходи застосували, щоб підтримати цей сектор вітчизняної економіки. Зокрема, обсяг виробництва цукру вираховували виходячи з норми споживання на душу населення, а також стверджували мінімальні ціни на цукрову сировину і цукор.
Читайте також: у Береговому українцям видають угорські паспорти під присягу
Однак ці заходи не виправдали себе, відзначив уряд в пояснювальній записці до документа - щороку спостерігаються скачки цін, дефіцит або профіцит продукції.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большая коллекция икон в Киеве Откатные ворота и установка своими руками Лучшие мини-печи 2017 года Каталог ручного и электрического инструмента, расходных материалов Официальный сайт SuperGra Casino

Последние новости