В Харківському ВУЗі в результаті поножовщини загинув чоловік

19.09.2018 20:26 0

В Харківському ВУЗі в результаті поножовщини загинув чоловік

18 вересня в харківському національному університеті імені Каразіна чоловік під час п'яної сварки вбив свого товариша.
Про це повідомля daily-news.com.ua
Згідно з повідомленням, трагедія трапилася близько 23:50. Тіло чоловіка з ножовими пораненнями виявили в будівлі вузу на сходах 9-го поверху.
На місці події співробітники поліції встановили особу загиблого, ним виявився 56-річний харків'янин. За підозрою в нанесенні тілесних ушкоджень поліцейські затримали і доставили у відділення його знайомого.
"Як з'ясувалося, в вузі, де сталася трагедія, підозрюваний працює телефоністом. В той день у чоловіка був день народження, він вирішив відсвяткувати його в приміщенні університету та запросив трьох своїх знайомих. Застілля проходило в одному з кабінетів на 9 поверсі. Під час розпиття алкоголю між іменинником і одним з товаришів виникла сварка, в ході якої затриманий завдав загиблому кілька ударів кухонним ножем в область шиї. Потерпілий намагався втекти від нападника і вибіг з кабінету. На сходах він втратив свідомість. Медики, при ившіе на місце, констатували смерть чоловіка ", - йдеться в повідомленні.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.
Читайте також: В небі на Сімферополем прогримів вибух
В даний час зловмисник затриманий, вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального злочину.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать 3D телевизор Стик-корректор Maxclinic Lifting Stick – качество, проверенное результатом Натуральный мед разных сортов от производителя Как купить отопительные батареи и не потратить деньги зря? Работают ли таблетки от алкоголизма?

Последние новости