Синод РПЦ зібрався на екстрене засідання з "українського" питання

14.09.2018 17:49 1

Синод РПЦ зібрався на екстрене засідання з

Синод готує своє рішення з приводу візиту екзархів для підготовки автокефалії України
Синод Російської православної церкви (РПЦ) на позачерговому засіданні обговорює напрямок Вселенським патріархатом екзархів в Україну для підготовки автокефалії. Про це повідомляє daily-news.com.ua
Зокрема, патріарх Кирило у вступному слові окреслив, що на порядку денному значиться лише одне питання, пов'язане з реалізацією рішення Константинопольського патріархату про направлення в Україну екзархів. Приїзд екзархів підтвердив митрополит Київський і всієї України Онуфрій.
"Один призначений вести переговорний процес зі стороною так званого патріарха Філарета, інший - зі стороною митрополита Макарія, глави Української автокефальної православної церкви", - зазначив Онуфрій.
Читайте також: Сотні бійців українського спецназу відправлять на південний кордон
Також повідомляється, що за підсумками засідання Синод РПЦ прийме рішення по вищеназваної теми.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вселенський патріархат призначив своїх екзархів в Києві. Ними стали архієпископ Данило Памфілійського з США і єпископ Іларіон Едмонтонський з Канади.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Треккинговые палки для вас Роль та вплив музичної терапії у поліпшенні життя літніх людей Ремонт и обслуживание кондиционеров по доступной цене Пассажирские перевозки для вашего комфорта Большой выбор качественных кухонных ножей испанского производства

Последние новости