Як зробити чоловіка щасливим: дослідження психологів

18.08.2018 19:57 0

Як зробити чоловіка щасливим: дослідження психологів

Нове дослідження показало, що твоя бурхлива, емоційна реакція на розказані партнером хороші новини, позитивно впливає на ваші відносини. Пише daily-news.com.ua
Звучить очевидно, тому що напевно ти і так радієш успіху свого партнера. Але якщо в цей час ти зайнята перевіркою інстаграма на своєму смартфоні, то твоя реакція навряд чи буде відповідати його очікуванням.
Вчені називають такий позитивний зворотний зв’язок “капіталізацією” і кажуть, що вона навіть важливіша від твоєї підтримки у важкі для бойфренда часи. На їхню думку, капіталізація підсилює близькість і задоволеність стосунками в парі, а також знижує ризик розлучення.
Ті пари, в яких одна людина емоційно відсторонена, а інша навпаки, залежна від відносин, часто мають великі проблеми зі зворотним зв’язком. Один з партнерів завжди буде незадоволений реакцією іншого, навіть якщо той буде впевнений, що продемонстрував свою радість і підтримку іншому.
Загалом, тепер прислів’я “і в біді, і в радості” набуває дещо інший відтінок: щире захоплення від великих і маленьких перемог коханого не тільки надихне його на нові звершення, але й стане запорукою ваших щасливих, міцних і гармонійних відносин.
Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Доставка квітів Івано-Франківськ Снаряжение для подводных путешествий «Софія Sport» − один из лучших фитнес-клубов Киева с широким перечнем услуг Быстрый и безопасный вывод wmz на карту ПриватБанка Путешествие в Шарм Эль Шейх - возможный распорядок туристического дня

Последние новости