Посеред Києва будуть стріляти з гармат

18.08.2018 18:56 0

Посеред Києва будуть стріляти з гармат

У Києві три дні будуть гриміти вибухи: де і чому
Спеціально до Дня Незалежності України в Києві готують наймасштабніший парад за 27 років. Зараз в столиці їде наполеглива підготовка і репетиції святкування, пише daily-news.com.ua
Увечері 18, 20 і 22 серпня в Києві під час репетиції параду військ на честь 27-ї річниці Незалежності України прозвучать артилерійські салюти десятьма залпами гармат з вогневої позиції, розташованої на Трухановому острові. Про це Інформатор попереджає з посиланням на повідомлення Міністерства оборони України.
Також вже другий день над столицею літають військові винищувачі. Техніку помітили в різних районах Києва. Люди пов'язують це з майбутнім військовим парадом до Дня Незалежності України.
Нагадаємо, до 27-ї річниці незалежності України та Дню Державного Прапора в Києві заплановані безліч заходів. У столиці пройдуть військовий парад, різноманітні виставки, концерти і спортивні благодійні події.
Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Казино Вулкан Вегас – надежный поставщик азартных игр онлайн Если вы кондитер, не проходите мимо Durilium Airglide от Tefal: новый уровень утюжки Мирослав Продан о реформах ГФС Как произвести хорошее впечатление на клиента

Последние новости