На Донбасі сили ООС збили розвідувальний безпілотник

17.08.2018 18:18 0

На Донбасі сили ООС збили розвідувальний безпілотник

Орієнтовна вартість тільки однієї камери становить понад 100 тисяч доларів, стверджують українські військові.
Вогневе підрозділ протиповітряної оборони Об'єднаних сил на Донбасі знищило безпілотний літальний апарат (БПЛА), який проводив розвідку на напрямку Первомайськ-Сєвєродонецьк-Сватове. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в п'ятницю, 17 серпня, передає daily-news.com.ua
"Після підтвердження роботи безпілотника радіолокаційними станціями, мета була знищена вогневим підрозділом протиповітряної оборони об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.
В ході обстеження БПЛА встановлено, що апарат обладнаний камерою з 12 об'єктивами для проведення панорамної аерофото і відео зйомки з можливістю передачі зібраної інформації на пункт управління в режимі реального часу.
Відзначається, що безпілотник обладнаний оптико-електронною системою вартістю близько 100 тисяч доларів. Орієнтовна вартість тільки однієї камери становить понад 100 тисяч доларів.
Читайте також: Вчені знайшли тест на вагітність, якому більше 3000 років
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказ курсовых работ по выгодным ценам Почему стоит покупать двери в специализированных магазинах дверей Какими способами можно купить авто в Украине? 10 причин займатися Пілатесом Строительные материалы по низким ценам

Последние новости