В США провели масштабні навчання для захисту від хакерів

16.08.2018 16:36 0

В США провели масштабні навчання для захисту від хакерів

США провели загальнонаціональні кібернавчання.
Під час навчань вдалося налагодити зв'язок між приватним сектором, місцевою владою і федеральним урядом, передає daily-news.com.ua
На цьому тижні США провели триденні загальнонаціональні кіберученія з безпеки виборів. Про це повідомило міністерство внутрішньої безпеки країни.
"Ці триденні навчання, перші подібного роду, повинні допомогти МВБ, нашим федеральним партнерам, офіційним представникам виборчих комісій на рівні штатів і на місцевому рівні, а також приватним постачальникам (обладнання для виборів - ред.) Розробити найкращу практику щодо поліпшення планування на випадок кіберінцідентов , щодо поліпшення підготовки, ідентифікації, реагування і відновлення ", - заявили в міністерстві.
Відзначається, що в навчаннях взяли участь 44 штату з 50 і столичний округ Колумбія, а також Пентагон, Мін'юст, офіс директора національної розвідки, Агентство національної безпеки, кіберкомандування ВС США та інші організації.
"Сценарій грунтувався на комбінації дійсних подій по всьому світу, а також на потенційні ризики для інфраструктури виборів", - вказали в МВБ США.
За заявою міністра внутрішньої безпеки Кірстен Нільсен, результати навчань були позитивними, вдалося налагодити зв'язок між приватним сектором, місцевою владою і федеральним урядом.
Читайте також: Держдеп США заявив, що Росія вивела на орбіту супутник, який поводиться аномально
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Именной плюшевый плед для новорожденных - прекрасный и полезный подарок Эффективные упражнения для ног, бёдер и ягодиц Бинарный робот – современная помощь Качественные бумажные обои от известных производителей Лучшие покер-румы по мнению киевлян

Последние новости