Церковь призывает не отмечать Хеллоуин

30.10.2017 18:02 1

Церковь призывает не отмечать Хеллоуин

Участие христианина в таких мероприятиях связано с серьезным духовным вредом
Комиссия по делам душепастырства семей Римо-католической Церкви в Украине выдала Коммюнике об опасности участия в праздновании так называемого «Хеллоуина», передает СобКор.
В документе отмечается, что празднование «Хеллоуина» является продвижением магии, оккультизма, сил тьмы и смерти, а участие христианина в таких мероприятиях связано с серьезным духовным вредом.
Предлагаем полный текст Коммюнике (на языке оригинала).
«Дорогі Брати і Сестри!
Через декілька днів Католицька Церква святкуватиме урочистість «Усіх Святих» (1 листопада), а також особливо буде молитися за померлих у День спомину усіх вірних померлих (2 листопада).
У ці дні можемо узріти Церкву в усій її повноті: мандруюча Церква - це християни, які ще крокують дорогою віри, страждальна Церква – це померлі брати і сестри, які потребують наших молитов, щоб в повноті радіти спогляданням Бога, і прославлена Церква – це святі, які вдивляються в Боже обличчя і які заступаються за нас. У ці дні особливо сповідуємо віру в спілкування святих і у вічне життя.
З непокоєм зауважуємо, як в останніх роках все більше і більше набирає популярності інше «свято» - Хелловін, який має коріння у кельтських язичницьких практиках. Багато молодих людей під час різних розваг перевдягаються в костюми злих духів, мертвих, смерті ітп. Святкування «Хелловіну» не має нічого спільного з християнською істиною про «спілкування святих», натомість є промоцією магії, окультизму, сил темряви і смерті. А участь християнина в подібних заходах пов’язана з поважною духовною шкодою.
Усіх віруючих католиків, зокрема молодь, застерігаємо від участі від заходів, де буде відзначатися це свято. Пам’ятаймо, що ми є світлом світу (Мт 5, 14), покликанні до того, щоб творити спільноту Святих, а наш Господь Ісус Христос переміг смерть і є Господом життя!
Єпископ Радослав Змітрович, Голова Комісії у справах душпастирства родин при Конференції Римсько-католицьких єпископів України
отець Роман Лаба OSPPE, директор Всеукраїнського бюро у справах душпастирства родинпри Конференції Римсько-католицьких єпископів України».
Как сообщалось ранее, под Хеллоуин бренд Svedka Vodka распространил по интернету проклятие в виде баннерной рекламы, которая преследует пользователей после первого сообщения «ты проклят»,

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Блокноты и канцтовары оптом и в розницу в «Стикере» Запчасти для грузовых автомобилей и тракторов Аккумуляторы в Киеве Красивая мебель для дома Поиск профессиональных врачей по городам

Последние новости