Мадонна здивувала юним бойфрендом

15.12.2019 17:07 25

Мадонна здивувала юним бойфрендом

Співачку бачили з 26-річним танцівником.
Американська співачка Мадонна не перестає дивувати шанувальників подробицями свого бурхливого особистого життя. Як стало відомо папараці, вік для неї не є проблемою. Так, 61-річна поп-діва вирішила розпочати роман з 26-річним танцівником Ахламаліком Вільямсом, повідомляє СобКор.
Пару зв’язують романтичні стосунки вже декілька місяців. Вони знаходяться уже на доволі серйозній стадії, оскільки відпочивають разом у Маямі. Хлопець навіть знайомий з родичами Мадонни.
Папараці зробили кілька цікавих знімків. Пара засвітилася на балконі одного з елітних готелів. Пара не соромилася торкатися один одного на публіці та милуватися морськими пейзажами. Разом з ними відпочивала і донька Лурдес. Цікаво, що дівчина молодша за коханця матері всього на три роки.
Читайте також: Відомий британський актор розлучився після 22 років шлюбу
До речі, Ахламалік Вільямс бере участь у шоу-балеті співачки. Він також знімався у кліпах Мадонни. 26-річний танцівник здійснює перельоти з Мадонною та відвідує її елітний маєток в Лос-Анджелесі.
Мадонна здивувала юним бойфрендом

Источник

Чтобы увидеть горячее видео с мулатками нужно вот по ссылке пройти и просто наслаждаться

Следующая новость
Предыдущая новость

Каталог лучших предложений для создания отопительной системы Как купить вагонку в Украине? Ткань для купальников по выгодной цене Офисная мебель от производителя: тумбы для документов Як обрати міжкімнатні двері в квартиру

Последние новости