Експерт пояснив, чому цьогоріч полуниця так дорого коштує

15.06.2019 15:45 7

Експерт пояснив, чому цьогоріч полуниця так дорого коштує

Температура початку літа вплинула також на ціни, та й на урожай фруктів і ягід.
Про це пише СобКор.
Червень у 2019 му році видався надзвичайно спекотним і полуниця в цьому році з'явилася на прилавках на тиждень раніше, ніж в минулому році.
Керівник інформаційно-аналітичного відділу "Інфо-Шувар" Тетяна Гетьман також говорить, що нинішні ціни на полуницю можна вважати мінімальними в цьому році. А найнижчі ціни на цю ягоду бувають саме в середині червня.
Читайте також: Росія запізнилася зі своїми санкціями проти України – експерт США
"Ціни, звичайно, вище, ніж рік тому. Тому що погодні умови в цьому сезоні не сприяли гарному врожаю. Транспортувати сьогодні ягоду з південних регіонів складно, тому що там йшли дощі, і вона наповнена водою. У західних регіонах були теж не найкращі погодні умови. Зараз виробники з цих регіонів теж вступають в гру, але там урожай теж менше, ніж рік тому. У минулому році взагалі був рекордний врожай", – каже Тетяна Гетьман.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественный белый чай по доступной цене в интернет-магазине «Дом чая» Спиннинг зимой Отдых под Киевом в роскошном комплексе "Царевка" Диваны для кафе и ресторанов в ассортименте Разнообразная спецодежда оптом и в розницу

Последние новости