Як схуднути після новорічних свят: поради кращих спеціалістів

03.01.2019 16:39 0

Як схуднути після новорічних свят: поради кращих спеціалістів

Після щедрого новорічного застілля організму необхідно відновитися - кілька порад фахівців, які допоможуть відновитися і схуднути після свят.
Новорічне застілля пройдено, а тому варто задуматися про те, як відновити організм після щедрого святкового застілля. Про це пише daily-news.com.ua
Пийте воду
Дієтологи радять повертатися в нормальний режим якомога швидше, а для цього організму потрібна велика кількість води. Вона допоможе прискорити метаболізм і очистить організм від шкідливих речовин.
Повернутися до звичного раціону
Фахівці звичайно ж радять не переїдати на свята, але якщо таке вже сталося, то необхідно якомога швидше повернутися до звичного раціону. Харчуватися необхідно 5-6 разів на день маленькими порціями. Крім того дієтологи радять віддавати перевагу простим продуктам без соусів - м'ясо, риба, овочі та фрукти, каші.
Вживайте рослинний білок
Фахівці відзначають, що після новорічних застіль, де в великій кількості м'ясо і різні ковбаси, організму потрібно невеликий відпочинок - адже все важче перетравлювати тваринний білок. В результаті фахівці радять віддати перевагу рослинному білку, який перетравлюється і засвоюється значно простіше.
Введіть в раціон клітковину
Фахівці відзначають, що в період детоксу організму необхідна клітковина - саме вона допоможе йому впоратися з накопиченими за час свят в організмі токсинами. Пам'ятайте, що клітковина міститься в овочах, фруктах, кашах, грибах, морській капусті і цільнозерновому хлібі і висівках.
Читайте також: Як правильно очистити організм після новорічних свят
Відновитися
Фахівці також радять по закінченні свят відновити ресурси організму - це можна зробити за допомогою різних хобі, прогулянок, а також занять йогою або спортом. До слова, слід віддати перевагу кардіотренуванням, саме вони допоможуть швидше і ефективніше позбутися зайвої ваги і накопичених токсинів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лазерная эпиляция в Киеве Чистка бойлера в Одессе Как заработать в Инстаграме: 5 идей Легализация документов без проволочек Помощь от профессионалов в области рекламы

Последние новости