Супрун розповіла українкам як правильно варити бульйон

27.09.2018 15:58 0

Супрун розповіла українкам як правильно варити бульйон

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, чи потрібно їсти щодня суп, і чи приносить це користь.
Такий пост вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, повідомляє daily-news.com.ua
За її словами, наукових підтверджень про користь супу - немає, а відповідно їсти чи не їсти суп на "перше" щодня - як кому подобається.
"Втім, їсти чи не їсти суп - більше питання смаку, ніж здоров'я. Навіть якщо ви зовсім відмовитеся від супу, це не буде мати шкідливих наслідків. Адже в країнах, де майже не їдять рідкі страви - показник гастроентерологічних захворювань не має суттєвих відмінностей від нашого ", - зазначає Супрун.
Крім того, вона пояснила чому час від часу є суп необхідно. І ось ці причини:
забезпечення потреб у вживанні овочів;
ідеальний варіант збереження поживних речовин;
суп або борщ - це рідина, а рідка їжа краще перетравлюється.
Читайте також: Переважна більшість українців не можуть обійтися саме без цього
Також в.о. міністра повідомила, що корисним може бути тільки правильно приготований суп.
"Щоб отримувати максимальну користь, потрібно і правильно готувати ці страви. В ідеалі, суп повинен бути не дуже жирний, і готувати його слід без смаження овочів. Замість борошняної заправки крем-супів краще використовувати сочевицю, що додасть корисного білка в блюдо і клітковини. за варінні м'ясних бульйонів варто також дотримуватися певних правил. Краще зливати перші кілька бульйонів після варіння м'яса ", - порадила Супрун.
Вона зазначила, що суп не ліки, а проста і зручна їжа. І просить батьків не змушувати дітей їсти суп щодня, а дітей - звернути увагу на переваги рідкої їжі.
Супрун розповіла українкам як правильно варити бульйон
Супрун розповіла українкам як правильно варити бульйон
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Компания Tripway – лучшее решение для покупки билетов Где купить клавишные выключатели Как проводятся малярные работы: этапы. Новые возможности в организации управления компаниями Каталог лучших предложений для создания отопительной системы

Последние новости