Лікарі назвали ефективні ласощі для профілактики раку

26.09.2018 18:36 0

Лікарі назвали ефективні ласощі для профілактики раку

Медики назвали найкорисніший для здоров'я десерт.
Зазвичай корисної солодкістю називають шоколад, але крім нього, як з'ясувалося, в раціон харчування потрібно обов'язково включити мармелад.
Про це пише daily-news.com.ua
Його вживання сприяє більш активному виведенню з організму токсичних компонентів, чиє накопичення призводить до розвитку пухлин.
Мармелад насправді набагато корисніше, ніж передбачалося раніше. За словами медиків, вживання мармеладу і «родинних» йому джему і конфітюру оздоровлює організм, - за умови, що цими ласощами не зловживають.
Дослідниками було проведено серію експериментів, які показали, що вживання мармеладних виробів позитивно впливає на стан органів шлунково-кишкового тракту, покращує роботу шлунка.
Але головний цілющий ефект від поїдання мармеладу в тому, що це допомагає організму звільнитися від шкідливих речовин, що проникають із зовнішнього середовища і з їжею. Цей продукт ефективно активізує виведення важких металів, побічних продуктів метаболізму, анаболіків, жовчних кислот, токсичних компонентів і холестерину, повідомили фахівці.
Читайте також: Звичайні, але ефективні продукти для профілактики онкозахворювань
«Користь мармеладу для здоров'я організму порівнянна з користю шоколаду. Шоколад, мабуть, посідає перше місце серед усіх солодощів за популярністю, і перевершує мармелад в тому, що є сильним антидепресантом. Але мармелад має іншим перевагою - його калорійність набагато нижче, ніж у шоколаду, тому він набагато безпечніше для фігури », - сказали, зокрема, лікарі.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Телевизионные смарт приставки Ткань для купальников по выгодной цене Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym В чем преимущества матрасов-роллов? Жизнь после диагноза - диабет

Последние новости