Страйк на польських митницях паралізує кордон з Україною

23.09.2018 14:57 0

Страйк на польських митницях паралізує кордон з Україною

Суперечки працівників польських силових структур з урядом щодо підвищення заробітної плати можуть перерости у фактичне блокування українсько-польського кордону.
Про це пише СобКор.
У жовтні польські митники та прикордонники обіцяють вдатися до більш жорстких методів протесту та влаштувати «італійський» страйк, якщо уряд не піде на поступки та відмовиться підвищувати їм зарплату.
Видання зазначає, що з січня по серпень поточного року кордон перетнули майже 14,5 мільйона осіб. Вже сьогодні ситуація на польсько-українському кордоні погана, зате справжня катастрофа тільки попереду.
Читайте також: Україна та Росія офіційно більше не друзі.
До радикальніших форм протестів готуються не лише у Прикордонній та Митній службах. У страйку готові взяти участь практично всі силові та воєнізовані служби Польщі. Головною вимогою є збільшення зарплат.
Видання відзначає, що план протестів вже розроблений. Так, в жовтні у Варшаві відбудеться демонстрація силовиків. Наступним етапом стане "італійський страйк", якщо уряд не піде на поступки.
Неофіційно, прикордонники говорять прямо – якщо розпочнеться страйк польсько-український кордон буде повністю паралізований.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Огромный ассортимент качественного электроинструмента Покрышки на любой автомобиль Картина по номерам - уникальный подарок от Brushme Дистанционная подготовка к поступлению в чешские вузы. Результаты 2020 года Казино СуперСлотс обязательно подарит вам невероятные возможности

Последние новости