На Сумщині в результаті вибуху на газопроводі загинув чоловік

22.09.2018 19:46 0

На Сумщині в результаті вибуху на газопроводі загинув чоловік

У суботу, 22 вересня, від опіків помер 73-річний сумчанин, який, попередньо, міг отримати опіки під час аварії на газопроводі.
Про це повідомляє видання daily-news.com.ua з посиланням на начальника поліції Сумського міськвідділу поліції Павла Карабута.
За його словами, одна із версій - зловмисники залізли в колодязь і зняли запірну арматуру із засувки газорозподільної станції, в результаті чого і сталася аварія. Загиблий раніше працював газоелектрозварником.
«Мотиви втручання в роботу ГРС, ймовірно, - крадіжка металу», - заявив Карабута.
Читайте також: Теракт в Ірані забрав життя 24 осіб
Також за його даними, пожежа на газопроводі почався не о 22:00, як повідомлялося раніше, а близько 18:00. Повідомлення до чергової частини поліції про займання надійшло о 18:43. Зараз в поліції за фактом аварії на газопроводі відкрили кримінальне провадження за ст. 292 Кримінального кодексу України.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как купить отопительные батареи и не потратить деньги зря? Услуги литья пластмассы, штамповки металла и другие МТС-БЕТОН: услуги строй.техники, доставка строй.материалов. Пассажирские перевозки из Киева в Днепр Покупка вакуумных прокладок и других запчастей для сеялок Gaspardo MTR

Последние новости