У США застрелили поліцейського-українця

22.09.2018 12:48 0

У США застрелили поліцейського-українця

У Ранчо-Кордові в перестрілці вбито поліцейського-українця Марка Стасюка.
Диспетчеру екстреної служби надійшов дзвінок з повідомленням про тривогу з магазину автозапчастин Pep Boys. Прибулі на місце події поліцейські вступили в перестрілку з порушником, в результаті чого офіцер Стасюк та його партнер по поряд були поранені, а той, хто стріляв покинув магазин і зіткнувся з іншою групою поліцейских. Підозрюваний був поранений, він продовжував чинити опір. В результаті був затриманий поліцією.
27-річний Марк Стасюк був поранений в верхню частину тулуба і помер в лікарні. Офіцер Джулія Робертсон, яка приїхала на виклик разом з Марком, була поранена в руку і знаходиться в задовільному стані в медичному центрі Каліфорнійського університету в Дейвісі.
"Марк служив в Департаменті чотири з половиною роки, він працював в поліції Ранчо-Кордови як патрульний, - розповів в інтерв'ю" Слов'янському Сакраменто "сержант Шон Хемптон. - Він був прекрасним енергійною людиною, працював в нічну і вечірні зміни. Ми втратили дивного людини ".
Читайте також: Ураган "Флоренс" продовжує криваві "жнива"
В березні цього року Марк одружився.
Стасюк був "шалено закоханий" в свою дружину. Марк любив риболовлю, відпочинок під відкритим небом і будував великі плани на майбутнє. "Йому дуже подобалося бути помічником шерифа, - сказав родич. - Він був чесним людиною".
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Изготовление корпоративных подарков Как выбрать 3D телевизор Интернет ТВ приставка – куда круче, чем кажется Если Вам нужны ролики, то заходите на сайт Как купить отопительные батареи и не потратить деньги зря?

Последние новости