Ольга Куриленко стала зіркою італійського видання. Фото

20.09.2018 13:17 0

Ольга Куриленко стала зіркою італійського видання. Фото

Актриса з України Ольга Куриленко прикрасила обкладинку італійського глянцю.
Французька актриса українського походження Ольга Куриленко стала зіркою італійського видання Grazie. Номер вже надійшов у продаж і був приурочений 80-й річниці журналу, пише daily-news.com.ua
Українська зірка в день прем'єри фільму "Агент Джонні Інгліш: Нова місія 2018" постала на сторінках італійського глянцю. На офіційному Instagram-акаунті Grazia Italia залишили одне фото з обкладинки, на якому позує Ольга.
Читайте також: Дівчина Бонда: що робить красуня у Бердянську
38-річна актриса з Бердянська одягнула чарівну темно-синю сукню від Giorgio Armani з розшитим бісером і каменями. На спині Куриленко можна побачити великий бант, а її топ-бюстгальтер чудово виділяється під прозорою тканиною. Варто додати, що плаття на бретельках з декольте дуже пасувало Ользі Куриленко. Образ довершували прикраси Cartier і ніжний макіяж.
Ключовою цитатою актриси у свіжовому випуску видання стала: "Нарешті я можу бути поганою". У новій кінострічці режисера Девіда Керра йдеться про британського шпигуна Джонні Інгліша (актор Аткінсон Роуен), якого єдиного не викрила розвідка. Через це йому доручили секретне завдання, у якому він повинен зловити небезпечного злодія. Все було б добре, якби ворог на ім'я Офелія (актриса Ольга Куриленко) була не настільки красивою та сексуальною.
Ольга Куриленко стала зіркою італійського видання. Фото
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Процедура проверки на полиграфе Садовый зонт для вашего комфортного отдыха Плазменные телевизоры от LG в магазине Цитрус Как произвести хорошее впечатление на клиента Преобрази свой организм с помощью фитокомплексов

Последние новости